2024.04. 05. 19:00 MOST – kortárs felolvasószínházi est – Okuláré Projekt

létrehozta : Műsor, Programok | 0

1… 2… 3… MOST! Elstartol az Okuláré Projekt 2023/24-es évadjának 4. fordulója!Tedd meg. Indulj el. Dönts. Nyisd ki. Állítsd le. Add ide. Csukd be. Mondd ki. Vedd le. Itt. Állj meg. Most. – Az este szövegei a jelenbe helyeznek minket, hívószavunk a #MOST.
A döntős szövegek valamilyen értelemben mind a várakozásról szólnak, de ez a várakozás egyben már maga a változás is. Főhöseink készülnek, porszívóznak, csapdát állítanak egy idősek otthonában, vagy éppen színházi előadásra próbálnak. Viszont mielőtt tovább haladnának, döntést kell hozniuk. Most.Az este során három, egyenként negyedórás egyfelvonásos szöveg hangzik el felolvasószínházi előadás formájában, majd a nézők, a szerzők, az előadók és a szervezők részvételével közösségi szövegfeldolgozás következik, amire szeretettel várunk! A szövegek, mint mindig, kéthavi rendszerességgel megvalósuló nyílt, névtelen pályázatunkra érkeztek, kiválasztásukban és fejlesztésükben ezalkalommal műhelyvezetőként Lőkös Ildikó dramaturg volt a partnerünk.
Az este szövegei:
Versenyen kívúl:
Somogyi Tibor: Amit adtál nékünk
Versenyszövegek:
🖊 Kubina Zita - Erről szól
🖊 Nagy Tímea - Mielőtt a Napba érsz
🖊 Rédei Roland - RókacsapdaAz este folyamán lehetőségetek lesz szavazni is kedvenc szövegeitekre, ugyanis minden előadást egy közönségszavazással zárunk!
Az esemény ingyenes. Helyszín: DESz24 (Batthyány utca 24.)

Szervezők:
🎭 Fiatal Drámaírók Háza, Amargant Színházi Műhely, Deszgráfia Felolvasószínház, DESZínház

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük